Tilbage
Dansk spiller rammer odds 500 på NBA | LeoVegas Blog

Dygtig dansk spiller rammer odds 500!

Denne dansker havde den helt store spåkugle fremme, da vedkommende i slutningen af marts måned lavede en række bets på NBA ved hjælp af LeoVegas’ Bet Builder.

En indsats på blot 125 kr. blev forvandlet til 62.517 kr., da spilleren korrekt gættede 10 korrekte udfald på kampe i den amerikanske basketball liga, NBA.

Spilleren havde ved hjælp af 6 forskellige Bet Builders lavet en kupon, som i alt bestod af 12 forskellige udfald.

LeoVegas Danmark - NBA.png

Den ene af de 6 Bet Builders blev dog voided, da den pågældende NBA-spiller, som der var spillet på, ikke startede kampen.

Dermed var det i alt 10 forskellige udfald fordelt over fem kampe, som sikrede den store gevinst på mere end 60.000 kroner.

Den dygtige spiller havde blandt andet set rigtigt i kampen mellem Chicago Bulls og Los Angeles Lakers, hvor der korrekt blev spillet på, at LeBron James ville score over 24,5 point samt at Nikola Vucevic ville lave over 10,5 rebounds. Ovenstående var altså blot en af de fem Bet Builders, der var på kuponen, og som sikrede det utrolige odds 500,1.

Selvom denne spiller tydeligvis er noget af en NBA-ekspert, er det dog meget usædvanligt at ramme et så højt odds. Foruden en god viden om sporten, man spiller på, kræver det også en god portion held, hvis man skal ramme et odds i denne størrelsesorden.

LeoVegas Bet Builder giver dig mulighed for at bygge dine egne væddemål, så du kan lave en kupon med lige præcis de udfald, som du tror på.

Hvis der også gemmer sig en NBA-ekspert inde i dig, så kan du også prøve kræfter med vores store udbud af spil på den populære liga.

NBA-sæsonen er netop gået ind i sin afsluttende fase, og du finder masser af spil på de afgørende kampe i slutspillet hos LeoVegas.

Hvem bliver mon den næste danske spiller, der rammer odds 500?

SPIL NU