Tilbage
750.000 kr. vundet på Gates of Olympus 1000 hos LeoVegas!

Fra 50 kr. til 750.000 kr. på Gates of Olympus 1000

Der kan vist ikke være nogen tvivl om at denne gevinst er helt speciel. Det er bestemt ikke hver dag, at man rammer den maksimale gevinst på et online casinospil, men det er nøjagtigt, hvad der skete i dette tilfælde. Vores heldige vinder spillede denne mandag på spillet Gates of Olympus 1000 med en indsats på 50 kr. da bonusrunden ramte. Vi ved alle hvordan det føles, når man kommer ind i spillets bonusrunde. Man venter med spænding og ser hvor den bonusrunde tager dig hen og det kan nok være at dette spil leverede! Denne specifikke runde sluttede ikke før den maksimale gevinst på 15.000 x indsatsen var ramt! Og med en indsats på 50 kr., ja så var det altså 750.000 kr., der fandt vej til spillerens konto! Vi ønsker den heldige vinder stort tillykke med den fantastiske gevinst!

OPRET DIG

Prøv det populære Gates of Olympus 1000

Det er spiludvikleren Pragmatic Play, som står bag spillet Gates of Olympus 1000, som hurtigt har vist sig at være en favorit blandt vore spillere. Med sit medrivende game play og indbydende grafik, er der garanti for masser af spænding og underholdning på denne online spilleautomat.

Spil Gates of Olympus 1000

Andre spil som Gates of Olympus 1000?

Hos LeoVegas har vi flere spil fra Pragmatic Play, som du også kan prøve! De skøre hunde er sluppet løs i spillet The Dog House. Slipper du ud af hundehuset med en gevinst?

Dette spil må betegnes som en klassiker! Sweet Bonanza er en af de allermest populære online spilleautomater på markedet, og det er bestemt ikke uden grund. Dette sukkersøde spil leverer altid topunderholdning og er derfor en af vores mest populære online spillemaskiner.