Anna sähköpostiosoite
Pakollinen tieto

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Päivitetty: 25.5.2018 Versio 1.1.

JOHDANTO

Tämä on LeoVegas Gaming Limitedin tietosuojakäytäntö, joka koskee LeoVegasin Palveluita (esim. Pelejä), joita tarjotaan osoitteessa www.leovegas.com ja/tai maakohtaisilla LeoVegas-sivustoilla ja/tai alasivustoilla ja/tai muissa verkkotunnuksissa (ja/tai aliverkkotunnuksissa), sekä niihin liittyviä muita ohjelmistosovelluksia (”Sivusto”, ”Verkkosivusto”), joilla LeoVegas käsittelee Sinuun liittyviä Henkilötietoja.

LeoVegas Gaming Limited kunnioittaa tietosuojaasi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi ja käsittelemään niitä sovellettavien lakien mukaisesti, joita ovat esimerkiksi • Maltan tietosuojalaki (”Data Protection Act”, Maltan lainsäädännön luku 440) sekä siihen liittyvät muut säädökset – ”DPA”; • Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (Yleinen tietosuoja-asetus) – ”GDPR-asetus”.

Tässä Tietosuojakäytännössä selitämme, miten huolehdimme henkilötiedoistasi, kun käyt sivustollamme ja/tai käytät palveluitamme, sekä kerromme tietosuojaan liittyvistä oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Vaikka pyrimmekin aina mahdollisimman selkeään ja avoimeen viestintään, ymmärrämme, että lakiteksti voi joskus olla vaikealukuista. Älä epäröi ottaa Meihin yhteyttä, jos tarvitset selvennystä johonkin asiaan. Jos esimerkiksi tarvitset selvennystä tarkasta oikeusperusteesta, jonka perusteella käsittelemme Henkilötietojasi tietyllä käsittelytoimella, annamme mielellämme lisätietoja asiasta. Löydät alta yhteystietomme, kuten sähköpostiosoitteemme privacy@leovegas.com.

Tämä Tietosuojakäytäntö on esitetty kerroksiin jäsennellyssä muodossa, joka sisältää alla kuvatut osa-alueet. Seuraavassa Tietosuojakäytännön yhteenvedossa olemme kuvanneet mielestämme käyttäjän kannalta oleellisimmat tiedot: • Käsittelyn tarkoitus: Me käsittelemme henkilötietojasi tarkoituksena tarjota sinulle palveluita ja antaa sinulle pääsyn Sivustolle, noudattaa juridisia velvollisuuksiamme liittyen esimerkiksi rahanpesun torjuntaan ja vastuulliseen pelaamiseen, tunnistaa ja estää petoksia sekä kasvattaa liiketoimintaamme (esim. suoramarkkinoinnilla ja analyyseilla); • Rekisterinpitäjä: LeoVegas toimii rekisterinpitäjänä Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä; • Oikeutesi: Sinulla on sovellettavien lakien nojalla useita oikeuksia ja erityisesti oikeus vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa käsittelyä, kuten tuotteidemme ja palveluidemme suoramarkkinointia, segmentointia, kanta-asiakasohjelmaa ja riskienhallintaa. Käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, ja voit peruuttaa antamasi suostumuksen koska tahansa. Sinulla on myös oikeus saada pääsy kaikkiin käsiteltäviin henkilötietoihin sekä oikeus sellaisten tietojen poistamiseen, joita ei enää tarvita; • Käsittelyn vaikutukset: Henkilötietojen käsittely johtaa palveluiden tarjoamiseen (tai siitä kieltäytymiseen, mikäli tiettyjä tietoja ei anneta), markkinointiviestien vastaanottoon, segmentointiin riskiluokituksen perusteella tai bonuksiin ja muihin samankaltaisiin tarjouksiin.

Suosittelemme kuitenkin, että tutustut koko Tietosuojakäytäntöön huolellisesti. Lukemisen helpottamiseksi löydät alta tämän Tietosuojakäytännön sisällysluettelon:

  1. TÄRKEÄÄ TIETOA TÄSTÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄ JA MEISTÄ • Tämän Tietosuojakäytännön tarkoitus • Rekisterinpitäjä • Yhteystiedot • Tietosuojakäytännön muutokset
  2. SINUA KOSKEVAT TIEDOT, JOITA KERÄÄMME • Henkilötiedot • Sinulta hankittavat tiedot • Muista lähteistä hankittavat tiedot • Henkilötietojen erityisryhmät • Jos et anna tietoja • Käyttäjänimi
  3. MIKSI JA MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI • Yleiset tarkoitukset • Yksityiskohtaiset tarkoitukset ja oikeusperuste • Omien samankaltaisten tuotteidemme ja palveluidemme suoramarkkinointi
  4. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN • Säilytysajan määräytymisen periaatteet • Tietoja säilytysajoista
  5. HENKILÖTIETOJESI VASTAANOTTAJAT • Henkilötietojen käsittelijät • Valtuutetut luovutukset • Konserniyhtiöt/muut brändit vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tarkoituksia varten • Konserniyhtiöt/muut brändit rahanpesun torjuntaa varten • Tiedon jakaminen brändien välillä Rahanpesun torjuntaa ja Vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tarkoituksia varten • Yrityksen rakennemuutos • Yhteisrekisterinpitäjät
  6. KANSAINVÄLISET TIEDONSIIRROT
  7. TIETOTURVA
  8. TIETOSUOJALAKIEN MUKAISET OIKEUTESI • Oikeus saada pääsy tietoihin • Oikeus tietojen oikaisemiseen • Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi) • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen • Oikeus vastustaa tiettyä käsittelyä • Oikeus peruuttaa suostumus • Oikeus tehdä valitus • Mitä voimme tarvita sinulta • Vastauksen määräaika • Eri brändit
  9. AUTOMAATTINEN KÄSITTELY – PROFILOINTI • Vastuulliseen pelaamiseen liittyvä profilointi • VIP-profilointi • Suoramarkkinointiin liittyvä profilointi • Urheilun riskisegmentteihin liittyvä profilointi
  10. EVÄSTEET

1. TÄRKEÄÄ TIETOA TÄSTÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄ JA MEISTÄ

1.1. TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on antaa tietoa siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät tätä sivustoa ja Palveluitamme.
Tässä Tietosuojakäytännössä esitetään yksityiskohtaista tietoa Henkilötietojesi keräämisestä ja käsittelystä sekä keräämisen ja käsittelyn ehdoista. Kerromme myös Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR-asetuksen) artikloista 12, 13 ja 20.
Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti alle 18-vuotiaisiin lapsiin liittyviä tietoja.
1.2. REKISTERINPITÄJÄ LeoVegas Gaming Limited on rekisterinpitäjä, joka vastaa henkilötiedoistasi (tässä Tietosuojakäytännössä ”LeoVegas”, ”Me” tai ”me”).
Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (DPO), joka huolehtii tähän tietosuojakäytäntöön liittyvistä kysymyksistä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä Meihin tai tietosuojavastaavaan. Yhteystiedot ovat alla.
1.3. YHTEYSTIEDOT Pyrimme aina mahdollisimman selkeään ja avoimeen viestintään. Jos kuitenkin tarvitset selvennystä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyvissä asioissa tai tarkasta oikeusperusteesta, jonka perusteella käsittelemme Henkilötietojasi tietyllä käsittelytoimella, annamme mielellämme lisätietoja asiasta.
Yhteystietomme:
Yleinen sähköpostiosoite: privacy@leovegas.com Tietosuojavastaavan sähköpostiosoite: dpo@leovegas.com Postiosoite: Leovegas, Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta
1.4. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSISTA Varaamme oikeuden muuttaa, muokata, lisätä ja/tai poistaa tämän Tietosuojakäytännön osia koska tahansa omalla päätöksellämme. Kerromme Sinulle kaikista muutoksista, jotka tehdään tähän Tietosuojakäytäntöön (ja muihin Sivustoon liittyviin ehtoihin). Lisäksi arkistoimme tämän Tietosuojakäytännön vanhemmat versiot ja tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tutustua niihin pyynnöstä.

2. SINUA KOSKEVAT TIEDOT, JOITA KERÄÄMME

2.1. Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jolla voidaan tunnistaa Sinut yksityishenkilönä tai joka liittyy tunnistettavissa olevaan henkilöön.
Jos Meidän ei ole mahdollista käyttää anonyymeja ja/tai anonymisoituja tietoja (niin, ettei Sivuston Käyttäjiä tai palveluidemme asiakkaita ei ole mahdollista tunnistaa), sitoudumme tästä huolimatta suojaamaan jatkuvasti tietosuojaasi ja Henkilötietojesi turvallisuutta.
2.2. Sinulta hankittavat tiedot: Asioidessamme kanssasi tai käyttäessäsi Palveluita keräämme Sinuun liittyviä henkilötietoja, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:
a) Rekisteröintitiedot, jotka annat rekisteröityessäsi ja/tai luodessasi Jäsentilin (ks. erityisesti käyttöehtojen kohta 2.1.6), kuten etunimi, sukunimi, käyttäjänimi tai vastaava tunniste, syntymäaika, sukupuoli ja maa. b) Yhteystiedot, kuten vakituinen osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot. c) Tunniste- ja todennustiedot (Rahanpesun torjunta/Due Diligence/asiakkaan tunnistustiedot), kuten etunimi, sukunimi, vakituinen osoite ja siihen liittyvä todistus, ikä, kansallisuus, perheenjäsenet, tutkinnot ja pätevyydet, käydyt oppilaitokset/yliopistot, työhistoria ja siihen liittyvät tiedot, osallistuminen tiedotusvälineiden toimintaan, taloudelliset tiedot (esim. tiliote, tulonlähde ja varallisuuden lähde), kertakäyttöiset luottokorttitiedot, todiste verkkolompakon omistajuudesta, esim. Netller, Skrill, Paypal tai Paysafe, asiakkaan tunnistustiedot (esim. henkilökortti, valtakirja). d) Vastuulliseen pelaamiseen liittyvät tiedot (RG), kuten etunimi, sukunimi, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maa, syntymäaika, hyväksytyt tapahtumat (talletukset ja nostot), hylätyt tapahtumat (talletukset ja nostot), Tunniste- ja todennustiedot, Omaehtoisen pelikiellon tiedot. e) Omaehtoisen pelikiellon tietoja ovat tiedot, jotka liittyvät sinuun ja asettamaasi omaehtoiseen pelikieltoon, kuten Rekisteröintitiedot ja Yhteystiedot sekä omaehtoisen pelikiellon tiedot, kuten syy, alkamisajankohta ja pelikieltotyökalujen tiedot, kuten estot, käyttökertarajoitukset, häviörajoitukset, panosrajoitukset, talletusrajoitukset ja oman pelaamisen tarkkailutiedot. f) Maksutietoja ovat pankki-/maksutilin tiedot sekä tapahtumatiedot, kuten valuutta, sijainti, määrä/summa, asiakkaan IP-osoite, käyttäjätunnus ja tunniste. g) Tapahtuma- ja käyttötietoja luodaan Palveluiden käyttösi (esim. Pelien pelaamisen) seurauksena, ja niitä ovat maksamasi ja vastaanottamasi maksut (talletukset, nostot, epäonnistuneet talletukset ja kumotut nostot) sekä muut lisätiedot, jotka koskevat Meiltä ostamiasi Palveluita (kuten panokset (todelliset ja bonukset) ja voitot), tapahtuman päivämäärä ja aika, tilin saldot (todelliset ja bonustiedot), käytetyt bonukset (muuntaminen ja luovutus), bonusten kierrätys, bonussaldo, käytetyt kanavat, tapahtumaan liittyvät pelatut pelit, kieli, maa, tilien saldot. h) Kirjautumistietoja ovat IP-osoite, sisäänkirjautumiset (ensimmäinen kirjautuminen, viimeinen kirjautuminen ja viimeinen epäonnistunut kirjautuminen), kirjautumisten kesto, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykkeen asetus ja sijainti, selainlaajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja käyttöympäristö sekä muu tekniikka laitteilla, joilla käytät Palveluitamme. i) Profiilitietoja ovat tilisi sisäiset muistiinpanot, kiinnostuksen kohteet, tekemäsi valinnat, palaute, tiedot tapahtumista, joihin olet osallistunut; valintasi siitä, haluatko osallistua tapahtumiin ja millaiset tapahtumat kiinnostavat sinua; bonus-/cashback-tarjoukset tai sinulle tarjottuihin tai sinua hyödyttäneisiin bonuksiin liittyvät valinnat; tieto siitä, oletko saanut mitään arvontapalkintoja ja valintasi liittyen palkintoihin, joita haluaisit saada; yhteydenottokanavia koskevat valintasi; harrastuksiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät tiedot; j) Markkinointiviestintätietoja ovat valintasi liittyen markkinointiviestien saamiseen meiltä (suostumus/kieltäytyminen) sekä Yhteystietosi ja Rekisteröintitietosi. k) Muut viestintätiedot, joita annat ollessasi yhteydessä Meihin, voivat sisältää esimerkiksi tietoa aikomuksistasi, kiinnostuksen kohteistasi, valituksistasi, valinnoistasi sekä lisäksi sisäisiä viestejä ja muistiinpanoja. l) Analytiikkatietoja ovat tiedot, jotka annat itse tai jotka kerätään Sivuston tai Palveluiden käyttösi yhteydessä, kuten pelaajatunnus, kieli, sijainti, selaintiedot, käytetyt kampanjat, käytetyt kanavat, laite, maksupalvelun tarjoaja, Tapahtuma- ja käyttötiedot sekä verkkoanalytiikan yhteydessä myös avatut sivut, klikatut postikortit ja vieritysetäisyys. Joidenkin tietojen keräämiseen käytetään evästeitä ja/tai samankaltaisia seurantatekniikoita. Katso lisätietoja kohdasta ”Evästeet”.
2.3. Eri lähteistä hankittavat tiedot
2.3.1.Keräämme pelaajan taustasta rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaan liittyviä tietoja, joita hankimme kolmannen osapuolen tarjoajilta (yksityisiltä yhtiöiltä, jotka käsittelevät enimmäkseen julkisesti saatavilla olevia tietoja), joita ovat esimerkiksi Bisnode, Call Validate, GBG Group, HooYu Ltd (aiemmin 192.com Ltd) ja jotka sisältävät tiedon siitä, onko pelaaja poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö ja onko voimassa kansainvälisiä ja/tai taloudellisia pakotteita, ja/tai tiedon mahdollisesta yhtiön tai kiinteistön omistajuudesta, tuomioistuinten päätöksistä ja/tai maksukyvyttömyydestä. Lisäksi taustatietoja kerätään ns. OSINT-analyyseilla (Open-Source Intelligence) julkisista lähteistä (joita ovat esim. Google-haku, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn ja kaikki muut sosiaalisen median palvelut sekä muut palvelut/sivustot, kuten pipl.com, https://www.zopla.co.uk/, https://www.glassdoor.com, https://www.gov.uk/government/organisations/companies-house ja https://www.ratsit.se/).
2.3.2. Jotta voimme noudattaa juridisia velvoitteitamme, jotka perustuvat sovellettaviin lakeihin ja toimilupaehtoihin (erityisesti vuoden 2005 Gambling Act -lakiin), keräämme Omaehtoisen pelikiellon tietoja myös muilta toimiluvan saaneilta pelioperaattoreilta, jotka kuuluvat samaan konserniin kuin LeoVegas (LeoVegas Mobile Gaming Group), erityisesti Royal Panda Limitediltä. LeoVegas käyttää tähän tarkoitukseen myös Omaehtoisen pelikiellon tietoja, joita se on kerännyt luvanvaraiseen peliliiketoimintaansa käytettävien muiden brändien yhteydessä.

2.3.3.Saamme Isossa-Britanniassa asuvista pelaajista, jotka ovat rekisteröityneet verkossa kansalliseen GAMSTOP-pelikieltojärjestelyyn, tiettyjä Omaehtoisen pelikiellon tietoja GAMSTOPilta. Niitä ovat esimerkiksi tieto siitä, onko pelaajalla voimassa olevaa tai aiempaa omaehtoista pelikieltoa. Saamme nämä tiedot kirjautumisesi yhteydessä. GAMSTOP-rekisteröinti ei tarkoita, että pelaaja lakkaa heti saamasta esimerkiksi LeoVegas Gaming Limitedin ja Royal Panda Limitedin tileihin liittyviä viestejä LeoVegas Mobile Gaming Groupilta. Viestien lähetys lakkaa, kun pelaaja ilmoittaa meille rekisteröityneensä GAMSTOP-järjestelyyn tai yrittää kirjautua sisään riippuen siitä, kumpi näistä tapahtuu ensin.
2.3.4. Saamme Tanskassa asuvista pelaajista, jotka ovat rekisteröityneet ROFUS-pelikieltojärjestelyyn, tiettyjä Omaehtoisen pelikiellon tietoja. Niitä ovat esimerkiksi tieto siitä, onko pelaajalla voimassa olevaa tai aiempaa omaehtoista pelikieltoa. Saamme nämä tiedot kirjautumisesi yhteydessä. ROFUS-rekisteröinti ei tarkoita, että pelaaja lakkaa heti saamasta esimerkiksi LeoVegas Gaming Limitedin tileihin liittyviä viestejä LeoVegas Mobile Gaming Groupilta. Viestien lähetys lakkaa, kun pelaaja ilmoittaa meille rekisteröityneensä ROFUS-järjestelyyn tai yrittää kirjautua sisään riippuen siitä, kumpi näistä tapahtuu ensin.
2.3.5. Profiilitietoja (harrastukset, kiinnostuksen kohteet) haetaan myös julkisista lähteistä, joita ovat esimerkiksi Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram ja Google-haku.
2.3.6. Petosten ja järjestelmiemme väärinkäytön estämiseksi ja tunnistamiseksi (esim. VPN-yhteyden käyttö), keräämme tiettyjä Kirjautumistietoja, joita ovat esimerkiksi IP-osoite, laitteen malli/tyyppi, selaintiedot, käyttöjärjestelmä ja muut laitteen tunnistetiedot. Käsittelemme kerättyjä tietoja kolmannen osapuolen tarjoaman petostentunnistusohjelmiston avulla.
2.3.7. Keräämme tietoja pelaajien urheilun riskisegmenteistä (Urheiluriskitiedot) urheiluvedonlyöntipalveluntarjoajaltamme Kambi Group plc:ltä (”Kambi”). Tiedot sen käsittelytoimista ovat saatavilla täällä: https://www.kambi.com/privacy-policy. Kambi ei hanki pelaajan oikeaa nimeä tai sähköpostiosoitetta eikä käsittele tunnistettujen pelaajien henkilötietoja. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Kambi käsittelee henkilötietojasi tai jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi rekisteröitynä.
2.4. Henkilötietojen erityisryhmät Me emme kerää sinusta mitään Henkilötietojen erityisryhmiin kuuluvia tietoja (kuten etnistä alkuperää, uskonnollista tai filosofista vakaumusta, seksuaalista käyttäytymistä ja suuntautumista, poliittisia mielipiteitä, ammattiliittoon kuulumista, terveystietoja, geneettisiä tietoja tai biometrisiä tietoja). Emme myöskään kerää rikostuomioita ja rikkomuksia koskevia tietoja. Kokemuksemme perusteella emme kuitenkaan voi sulkea pois mahdollisuutta, että lähetät meille omalla päätökselläsi tällaisia tietoja asioidessasi kanssamme.
Huomaa, että vaikka henkilökortteja käsitellään, niihin sisältyviä kuvia ei käsitellä teknisesti tavalla, joka sallii tai vahvistaa henkilön tunnistamisen. Tämän vuoksi tällaisia tietoja ei katsota henkilötietojen erityisryhmiin kuuluviksi biometrisiksi tiedoiksi.

2.5. JOS ET ANNA HENKILÖTIETOJA Jos meidän täytyy lain tai kanssasi solmimamme sopimuksen nojalla kerätä henkilötietoja etkä anna kyseisiä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä voi toteuttaa sopimusta, jonka olemme solmineet tai yritämme solmia kanssasi (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle Palveluitamme).
2.6.KÄYTTÄJÄNIMI Varmista, ettei käyttäjänimesi sisällä henkilötietoja, sillä käyttäjänimi jaetaan tietyille kumppaneille eikä käyttäjänimeä käsitellä jakamisen yhteydessä henkilötietona. Ota meihin yhteyttä, jos käyttäjänimesi sisältää henkilötietoja, jotta voimme ryhtyä asianmukaisiin järjestelyihin tietojesi suojaamiseksi ja neuvoa, miten voit vaihtaa käyttäjänimesi.

3. MIKSI JA MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

3.1.Käytämme henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Tavallisesti käytämme henkilötietojasi seuraavissa olosuhteissa:
• Kun annamme sinulle mahdollisuuden pelata Pelejä ja tarjoamme sinulle oheispalveluita. • Kun annamme sinulle mahdollisuuden käyttää Sivustoa. • Lakeihin ja määräyksiin liittyvistä syistä, jotta voimme täyttää esimerkiksi rahanpesun torjuntaan ja vastuulliseen pelaamiseen liittyvät juridiset velvoitteemme ja toimilupamme ehdot. • Tunnistamiseen ja todennukseen. • LeoVegasin oikeutettuun etuun liittyviin tarkoituksiin, kuten samankaltaisten tuotteidemme ja palveluidemme suoramarkkinointiin sähköpostitse alla kuvatuilla tavoilla. • LeoVegasin oikeutettuun etuun liittyviin tarkoituksiin, kuten suoramarkkinointiin puhelimitse tai postitse alla kuvatuilla tavoilla. • Analytiikkaa varten.
3.2.Yksityiskohtaiset tarkoitukset ja oikeusperuste Seuraavassa taulukossa olemme kuvanneet kaikki eri tavat, joilla aiomme käyttää käyttäjien henkilötietoja, ja esittäneet niihin liittyvät oikeusperusteet. Olemme myös esittäneet käsittelyyn liittyvät oikeutetut etumme. Huomaa, että henkilötietojesi käsittelyllä voi olla useita oikeusperusteita riippuen siitä, mihin tarkoitukseen käytämme tietojasi. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tarkasta oikeusperusteesta, jonka perusteella käsittelemme henkilötietojasi, kun oheisessa taulukossa on mainittu useita perusteita.
table GDPR
3.3. OMIEN SAMANKALTAISTEN TUOTTEIDEMME JA PALVELUIDEMME SUORAMARKKINOINTI
3.3.1. Omien Samankaltaisten Tuotteidemme ja Palveluidemme Suoramarkkinointi sähköpostilla: Sovellettavien lakien mukaisesti sekä Processing of Personal Data (Electronic Communication Sector) Regulations (S.L. 440.01) -määräysten kohdan 9(2) ja GDPR-asetuksen johdanto-osan 47. kappaleen nojalla LeoVegas voi ilmoittaa sinulle ajoittain sähköpostilla (tai tekstiviestillä) omista samankaltaisista tuotteistaan tai palveluistaan (kuten Sivuston muutoksista, uusista Peleistä, uusista omista palveluistamme ja kampanjoistamme, bonuksistamme ja tarjouksistamme sekä kanta-asiakasohjelmastamme/VIP-kokemuksestamme). Tarvittaessa voit kieltäytyä koska tahansa ja maksutta tällaisesta palvelusta joko • tällaisen viestin lopussa olevan linkin kautta tai • ottamalla meihin yhteyttä tai • muuttamalla Asetuksiasi profiilissasi.
3.3.2. Suoramarkkinointi puhelimitse ja postitse: Sovellettavien lakien mukaisesti sekä Processing of Personal Data (Electronic Communications Sector) Regulations (S.L. 440.01) -määräysten kohdan 9(3) ja GDPR-asetuksen johdanto-osan 47. kappaleen nojalla LeoVegas voi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai postitse suoramarkkinointitarkoituksissa, jollet vastusta tätä. Jos et halua, että sinuun otetaan suoramarkkinointitarkoituksissa yhteyttä puhelimitse tai postitse, voit kieltäytyä koska tahansa ja maksutta tällaisesta palvelusta joko • ottamalla meihin yhteyttä tai • kertomalla asiasta soittajalle tai • muuttamalla Asetuksiasi profiilissasi.
3.3.3. Huomaa, että vaikka kieltäytyisit suoramarkkinointimateriaalin vastaanotosta, voimme silti lähettää sinulle ajoittain tärkeitä viestejä, joista et voi kieltäytyä.

4. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

4.1. Säilytysajan määräytymisen periaatteet: Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Tämä koskee mahdollisten juridisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten noudattamista.
Periaatteet, joilla määritämme, mikä katsotaan tarpeelliseksi, riippuvat kyseessä olevien henkilötietojen luonteesta. Tavallinen käytäntömme on selvittää, onko meidän mahdollista tai onko meillä velvollisuus EU:n ja/tai kansallisten lakien (kuten toimiluvan vaatimusten, verolakien tai yrityslakien) nojalla säilyttää tiettyjä henkilötietoja tietyn aikaa (jolloin säilytämme henkilötietoja tällaisessa laissa mainitun enimmäisajan) ja jollei, selvitämme, voitko sinä ja/tai voivatko kolmannet osapuolet soveltaa meitä vastaan joitakin lakeja ja/tai sopimusehtoja, sekä laissa mainitut tällaisiin toimenpiteisiin liittyvät määräajat. Jälkimmäisessä tapauksessa säilytämme kaikki oleelliset henkilötiedot, joita voimme tarvita puolustautuaksemme vaateilta, haasteilta tai muilta sinun ja/tai kolmansien osapuolten oikeustoimilta.
Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, joko poistamme ne turvallisesti tai anonymisoimme ne.
4.2. Tietoja säilytysajoista
table GDPR
Peliviranomaisten asettamien useiden tilien käyttöä koskevien rajoitusten vuoksi pelaajien on sallittua luoda vain yksi tili ja käyttää vain yhtä tiliä LeoVegas-järjestelmässä käyttöehtojemme mukaisesti. Tämän vuoksi pelaaja voi tilinsä sulkemisen jälkeen vain avata olemassa olevan tilinsä uudelleen niin kauan kuin säilytämme pelaajan Henkilötietoja yllä mainittuja tarkoituksia varten, mikäli tilin avaamisen edellytykset täyttyvät.
Lisätietoja henkilötietojen eri säilytysajoista on saatavilla säilytyskäytännössämme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada sen nähtävillesi.

Henkilötietojesi vastaanottajat

5.1. LeoVegasin liikekumppanit, toimittajat tai palveluntarjoajat vastaavat Sivuston, Pelien ja muiden palveluiden joidenkin osien yleisestä toiminnasta tai tarjonnasta, joten myös ne käsittelevät Henkilötietoja LeoVegasin puolesta yllä mainittuja tarkoituksia varten.
Me edellytämme, että kaikki kolmannet osapuolet huolehtivat henkilötietojesi turvallisuudesta ja käsittelevät niitä lain vaatimusten mukaisesti. Me emme anna kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Annamme heidän käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin noudattaen ohjeitamme. Tätä ennen teemme kumppaneillemme huolellisen taustaselvityksen ja solmimme heidän kanssaan tiukat tietojenkäsittelysopimukset.
5.1 .1 Tietoja henkilötietojen käsittelijöiden luokista
• pelien tarjoajat pelien tarjoamista varten • urheiluvedonlyöntipalvelun tarjoajat urheiluvedonlyöntipalvelun tarjoamista ja riskinhallintaa varten • maksupalveluntarjoajat maksutapahtumien toteuttamista varten (talletukset ja nostot) • markkinointipalveluiden toimittajat tiettyjen markkinointitoimintojen toteuttamiseksi LeoVegasin puolesta • markkinointikumppanit tiettyjen markkinointitoimintojen toteuttamiseksi LeoVegasin puolesta • markkinointikonsultit markkinointineuvonnan tarjoamiseksi LeoVegasille • palveluntarjoajat, jotka mahdollistavat teknisen yhteydenpidon asiakkaan kanssa (sähköposti, chat, tekstiviesti, puhelin) • teknisten palveluiden toimittajat Sivuston sekä teknisten järjestelmiemme toiminnan tukemiseksi (frontend- ja backend-palvelut) • tietokannan tekniset ylläpitäjät tietokannan toiminnan ylläpitämiseksi • rahanpesun torjuntaan liittyvät palveluntarjoajat, jotka tarjoavat ja/tai käsittelevät tietoja rahanpesun torjuntaan liittyvien vaatimustemme täyttymistä varten • palveluntarjoajat, jotka liittyvät organisaatioomme sekä vedonlyöntisähköposteihin, matkoihin ja/tai lahjojen toimittamiseen kanta-asiakasohjelmamme puitteissa • pilvipalveluiden tarjoajat, jotka tarjoavat muun muassa tietojen säilytykseen ja ohjelmistojen ylläpitoon liittyviä pilvipalveluita • analytiikkapalveluiden tarjoajat datan analysointia varten • luottoluokitusyhtiöt, petoksentunnistusyhtiöt ja rahanpesuntorjuntayhtiöt petostentorjuntaa ja valvontaa varten Jäsentilisi ja siihen liittyvien tapahtumien käsittelyn yhteydessä • LeoVegas Mobile Gaming -konserniin kuuluvat yhtiöt tiettyjen palveluiden tarjoamista / LeoVegasin toimintojen tukemista varten • ammatilliset neuvonantajat [jotka toimivat henkilötietojen käsittelijöinä tai yhteisrekisterinpitäjinä], kuten asianajajat, pankkiirit, auditoijat ja vakuutusyhtiöt, jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluita.
5.2. Valtuutettu luovutus: Jos sinun epäillään rikkoneen käyttöehtojamme tai sovellettavia lakeja (esimerkiksi epäillessämme mahdollista rikosta) tai jos se on tarpeen petoksen ehkäisemiseksi, tunnistamiseksi tai torjumiseksi, LeoVegasilla on oikeus • välittää Henkilötietosi viranomaisille; • jakaa Henkilötietojasi pelitoiminnan valvontaviranomaiselle; • jakaa Henkilötietosi lainvalvontaviranomaisille ja/tai rikostutkintaan osallistuville tahoille ja avustaa niitä kaikenlaisissa toimintaasi liittyvissä tutkimuksissa. • Tuomioistuimen haasteen, määräyksen tai vastaavan virallisen pyynnön nojalla; tai
Lisäksi jos sinun epäillään rikkoneen Ison-Britannian vuoden 2005 Gambling Act -lakia, LeoVegasilla on oikeus välittää henkilötietosi Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelikomissiolle ja antaa sille kaikki sen mahdollisesti pyytämät lisätiedot.
5.3. Konserniyhtiöt/muut brändit vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tarkoituksia varten Laillisten velvollisuuksiemme, kuten vuoden 2005 Gambling Act -lain ja toimilupamme ehtojen, täyttämiseksi Omaehtoisen pelikiellon tietojasi jaetaan myös muille samaan konserniin kuuluville yhtiöille, jotka harjoittavat luvanvaraista rahapelitoimintaa, erityisesti Royal Panda Limitedille. Tätä tarkoitusta varten LeoVegas myös jakaa Omaehtoisen pelikiellon tietojasi muille brändeille, joilla se harjoittaa rahapelitoimintaa.
5.4. Konserniyhtiöt/muut brändit rahanpesun torjuntaa varten Laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi Tunniste- ja todennustiedoistasi etunimi, sukunimi, syntymäaika ja postinumero jaetaan eri brändeille, joilla LeoVegas harjoittaa rahapelitoimintaa.
5.5. Tiedon jakaminen brändien välillä Rahanpesun torjuntaa ja Vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tarkoituksia varten Tunniste- ja todennustietojasi, Tapahtuma- ja käyttötietojasi, Rekisteröintitietojasi ja Yhteystietojasi käytetään laillisten velvollisuuksien noudattamiseen sekä jaetaan ja käytetään eri brändien kanssa, joilla LeoVegas harjoittaa rahapelitoimintaa.
5.6. Yrityksen rakennemuutos LeoVegasin kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt sekä muut kolmannet osapuolet, joille voimme myydä, siirtää tai sulauttaa osia liiketoiminnastamme, omaisuudestamme tai toiminnoistamme rakennemuutoksen seurauksena. Vaihtoehtoisesti voimme hankkia yrityskaupoilla muita yrityksiä tai fuusioitua niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötieojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla samalla tavalla.
5.7. Yhteisrekisterinpitäjät: Tiettyjä tietoja jaetaan muille tahoille, jotka toimivat yhteisrekisterinpitäjinä. Seuraavassa on kuvattu oleelliset tiedot järjestelyistä yhteisrekisterinpitäjien kanssa:
Maksupalveluntarjoaja Citadel. Seuraavia tietoja käsitellään Citadelin kanssa yhteisrekisterinpitäjinä: Rekisteröintitiedot, Maksutiedot Yhteystiedot: Citadel Commerce (Malta) Ltd. (“Citadel”), jonka ensisijainen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Lvl 5, ‘de Tigné’, 77 Fawwara Lane, Sliema SLM1670, Malta, edustaa Citadel Commerce UK Limitediä, jonka yhteysosoite on support@citadelcommerce.com. Oleelliset tiedot LeoVegasin ja Citadelin välisestä järjestelystä yhteisrekisterinpitäjinä: • LeoVegas kerää tietoja (lukuun ottamatta tietoja, joita Citadel voi hankkia muista lähteistä tutkintojen seurauksena) ja tiedottaa rekisteröidyille; • Citadel vastaa rekisteröityjen pyyntöihin; • Citadel kirjaa henkilötietojen tietoturvaloukkaukset ja ilmoittaa niistä valvontaviranomaisille ja/tai rekisteröidyille tarpeen mukaan; • Tarvittaessa Citadel suorittaa tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin ja ennakkokonsultoinnin valvontaviranomaisen kanssa liittyen korkean riskin käsittelyyn.
Urheiluvedonlyöntipalveluntarjoaja Kambi
Seuraavia Tietoja käsitellään Kambin kanssa yhteisrekisterinpitäjinä: Tapahtuma- ja käyttötiedot: sukupuoli, postinumeron alkuosa, valuutta, kieli, viimeisin talletustapa, tilin saldo ja panoshistoria, Pelaajatunnus Urheiluvedonlyöntipalveluiden tarjoamista varten. Kambi ei käsittele pelaajien oikeita nimiä tai sähköpostiosoitteita vaan kuhunkin pelaajaan liittyviä pseudonymisoituja tunnuksia.
Lisätietoja Kambin käsittelytoimista on saatavilla täällä: https://www.kambi.com/privacy-policy.
Oleelliset tiedot LeoVegasin ja Kambin välisestä järjestelystä yhteisrekisterinpitäjinä: • LeoVegas jakaa Kambille pseudonymisoituja tapahtuma- ja käyttötietoja urheiluvedonlyöntipalveluiden tarjoamista varten; • LeoVegas vastaa rekisteröityjen pyyntöihin; ja • LeoVegas ja Kambi toimivat yhteisrekisterinpitäjinä myös Urheilun riskisegmenttiin liittyvissä muutoksissa.
Muissa tapauksissa kukin osapuoli toimii yksin rekisterinpitäjänä. Meillä on kuitenkin kaikissa tapauksissa vastuu käsitellä kaikki pelaajien kyselyt, jotka koskevat Kambin tietojenkäsittelytoimintaa

6. KANSAINVÄLISET TIEDONSIIRROT

Tietyt (yllä mainitut) toimittajat ja kumppanit sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, joten henkilötietojesi käsittelyyn heidän toimestaan liittyy tietojen siirtoa Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Aina kun siirrämme henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojesi vastaavasta suojauksesta varmistamalla, että ainakin yksi seuraavista suojatoimista toteutetaan: • henkilötietojasi siirretään maihin, joiden Euroopan komissio on todennut tarjoavan riittäväntasoisen tietosuojan henkilötiedoille. Lisätietoja saat täältä • Kun käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme käyttää Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, joiden nojalla henkilötiedoille taataan samanlainen tietosuoja kuin Euroopassa. Lisätietoja saat täältä. • Voimme siirtää tietoja Yhdysvalloissa sijaitseville palveluntarjoajille, jotka osallistuvat Privacy Shield -järjestelyyn. Järjestelyn nojalla niiden täytyy järjestää samanlainen tietosuoja henkilötiedoille, joita jaetaan Euroopan ja Yhdysvaltain välillä. Lisätietoja saat täältä.
Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja mekanismista, jota käytämme siirtäessämme henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. TIETOTURVA

Olemme toteuttaneet asianmukaiset turvaamistoimenpiteet, joilla ehkäisemme henkilötietojesi tahattoman menetyksen, luvattoman käytön tai pääsyn tietoihin, muuttamisen tai luovutuksen. GDPR-asetuksen vaatimusten täyttämiseksi huolehdimme monilla teknisillä valvontakeinoilla tietojen salauksesta siirron ja säilytyksen aikana. Käytämme alan standardinmukaisia salaustekniikoita koko järjestelmässämme. Näin huolehdimme jatkuvasti tietojen luottamuksellisuudesta ja eheydestä. Organisaatiotasolla kaikkien tietojen käsittelyyn sovelletaan kattavia Tietosuojakäytäntöjämme. Niitä täydentää Tietosuojatietoisuusohjelma, jonka tarkoituksena on varmistaa, että noudatamme parhaita turvallisuuskäytäntöjä tietojen käsittelyn yhteydessä. Lisäksi pääsyn henkilötietoihisi saavat vain työntekijät, edustajat, alihankkijat ja muuta kolmannet osapuolet, joilla on liiketoiminnallinen tarve käyttää tietoja. Tällaiset tahot käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja heitä sitoo salassapitovelvollisuus. Olemme toteuttaneet menettelyt, joilla puututaan epäiltyihin henkilötietojen tietoturvaloukkauksiin, ja ilmoitamme niistä sinulle ja valvontaviranomaiselle laillisen velvollisuutemme mukaisesti.

8. Tietosuojalakeihin perustuvat oikeutesi

8.1 Oikeus saada pääsy tietoihin Voit koska tahansa kohtuullisin väliajoin pyytää Meitä vahvistamaan, käsittelemmekö Sinua koskevia henkilötietoja. Jos käsittelemme Sinua koskevia henkilötietoja, sinulla on oikeus saada pääsy kyseisiin henkilötietoihin sekä seuraaviin tietoihin: • hallussamme olevat henkilötiedot, • niiden käsittelymme tarkoitus, • tahot, joille luovutamme tietoja, • kuinka kauan aiomme säilyttää tietoja (kun mahdollista), • siirretäänkö tietoja ulkomaille ja millä suojatoimilla suojaamme niitä, • mitä oikeuksia sinulla on, • miten voit tehdä valituksen, • mistä saimme henkilötietosi ja • mahdollinen automaattinen päätöksenteko (kuten profilointi) ja muut oleelliset tiedot.
Helpoin tapa saada nämä tiedot on käyttää profiilin ”Download my Data” (Lataa tietoni) -toimintoa. Saat kopion kaikista tapahtumatiedoistasi sekä kattavan yhteenvedon kaikista tietoluokista, niiden lähteistä ja vastaanottajista, kaikista käsittelytoimista, käsittelyn tarkoituksista ja säilytysajoista. Jos nämä eivät ole etsimäsi tiedot, jos haluat saada muita tietoja tai jos haluat pyytää näitä tietoja muun kanavan kautta, ota yhteyttä osoitteeseen sar@leovegas.com. Jos tämä toiminto ei ole teknisistä syistä tai muista syistä käytettävissä tai et halua käyttää sitä, lähetä pyyntösi meille osoitteeseen sar@leovegas.com.
Kun saamme tällaisen pyynnön, aiomme (vaikuttamatta haitallisesti Meidän ja muiden oikeuksiin ja vapauksiin) antaa Sinulle kyseiset lisätiedot ja/tai kopion käsittelyyn sisältyvistä henkilötiedoista kuukauden kuluessa pyynnön vastaanotosta. Tätä määräaikaa voidaan tarvittaessa lykätä kahdella kuukaudella huomioiden pyyntöjen monimutkaisuus ja lukumäärä. Ilmoitamme sinulle mahdollisesta määräajan lykkäyksestä kuukauden kuluessa pyynnön vastaanotosta, ja kerromme ilmoituksen yhteydessä lykkäyksen syyn.
8.2. Oikeus tietojen oikaisemiseen Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin pitämään Henkilötietosi ajan tasalla, mutta pyydämme sinua ilmoittamaan meille viipymättä muutoksista. Voit ilmoittaa meille kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi muutoksista päivittämällä muuttuneet Henkilötiedot profiiliisi. Jos tiedot, joita et voi muuttaa profiiliisi, muuttuvat, ota meihin yhteyttä. Sinulla on oikeus pyytää Meitä oikaisemaan virheelliset ja täydentämään puutteelliset Sinua koskevat henkilötiedot. Pyrimme mahdollisesti vahvistamaan tietojen paikkansapitävyyden ennen tietojen oikaisemista.
8.3. Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi) Sinulla on oikeus pyytää Meitä poistamaan henkilötietosi, ja noudatamme pyyntöäsi ilman aiheetonta viivettä, kun • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty; tai • olet peruuttanut antamasi suostumuksen (tilanteissa, joissa käsittelymme perustuu suostumukseesi) eikä meillä ole muuta juridista perustetta henkilötietojesi käsittelyyn; tai • olet käyttänyt onnistuneesti oikeuttasi vastustaa käsittelyä (alla kuvatulla tavalla); tai • henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti; tai • meihin kohdistuu laillinen velvoite; tai • tietyt erikoisolosuhteet täyttyvät liittyen lasten oikeuksiin. Joka tapauksessa meillä ei ole laillista velvoitetta noudattaa poistopyyntöäsi, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä • Meihin kohdistuvan laillisen velvoitteen noudattamiseksi (mukaan lukien esimerkiksi tietojen säilytystä koskevat velvoitteemme); tai • oikeudellisten vaateiden valmistelua tai täytäntöönpanoa varten tai vaateilta puolustautumista varten. On myös muita laillisia perusteita, joiden nojalla voimme hylätä poistopyyntöjä, mutta kaksi yllä mainittua ovat todennäköisimmät perusteet pyyntöjen hylkäämiseksi. Jos haluat pyytää tietojesi poistamista, ota meihin yhteyttä.
8.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus pyytää Meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä (eli säilyttämään tietojasi käsittelemättä niitä enempää), mikäli • Henkilötietojesi paikkansapitävyys on riitautettu (katso edellä oikeus tietojen oikaisemiseen) tietyksi ajaksi, jolloin voimme tarkistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden; tai • käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojesi poistamista; tai • emme enää tarvitse henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, mutta sinä tarvitset henkilötietoja oikeudellisten vaateiden valmistelua tai täytäntöönpanoa varten tai vaateilta puolustautumista varten; tai • Sinä olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä ja Me olemme vahvistamassa, voimmeko kumota vastalauseesi laillisilla perusteillamme.
Kun saamme Sinulta pyynnön rajoittaa käsittelyä, voimme henkilötietojesi säilyttämistä lukuun ottamatta käsitellä henkilötietojasi vain • kun meillä on Sinun suostumuksesi; tai • oikeudellisten vaateiden valmistelua tai täytäntöönpanoa varten tai vaateilta puolustautumista varten; tai • toisen luonnollisen tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi; tai • tärkeää yleistä etua varten.
Jos haluat pyytää käsittelyn rajoittamista, ota meihin yhteyttä.
8.5. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen Sinulla on oikeus pyytää Meitä toimittamaan Sinulle henkilötietosi (jotka olet antanut meille) jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai (jos se on teknisesti toteutettavissa) siirtää tiedot suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, kunhan tämä ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Tämä oikeus on voimassa vain, kun

• käsittely perustuu sinun suostumukseesi tai kanssasi solmimamme sopimuksen toteutukseen; ja • käsittely on toteutettu automaattisin keinoin.
Voit toteuttaa tätä oikeutta suurelta osin käyttämällä profiilisi ”Download my Data” (Lataa tietoni) -toimintoa. Jos pyyntösi koskee muita kuin tällaisia toimitettuja tietoja tai jos haluat pyytää meiltä apua kyseisten tietojen varsinaisessa siirrossa toiselle palveluntarjoajalle, ota meihin yhteyttä. Jos olet toisen pelioperaattorin asiakas ja haluat siirtää tietosi Meille, ota meihin yhteyttä. Tältä osin huomaa, että mahdollisesta tietojen siirtoa koskevan oikeuden käytöstä huolimatta sinun odotetaan antavan kaikki Rekisteröinti- ja yhteystietosi johtuen asiakasrekisteröintiprosessimme vaatimuksista.
8.6. Oikeus vastustaa tiettyä käsittelyä Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi vain, kun se on 1.) tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai Meille kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten tai 2.) kun käsittely on tarpeen Meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettua etua varten (kuten edellä kohdan 3.2 taulukossa on kuvattu), Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä toimestamme. Kun tietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksia varten, Sinulla on oikeus vastustaa koska tahansa henkilötietojesi käsittelyä mukaan lukien profilointi siinä laajuudessa kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Epäselvyyksien välttämiseksi: kun henkilötietojesi käsittely toimestamme on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi, meihin kohdistuvan laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai Sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeän edun suojelemiseksi, tämä yleinen oikeus vastustaa käsittelyä ei ole voimassa. Jos haluat vastustaa käsittelyä, joka liittyy omien tuotteidemme ja palveluidemme Suoramarkkinointiin ja profilointiin sen yhteydessä, voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä tai valita asetuksesi tilisi asetussivulla Profile (Profiili) – Settings (Asetukset).
8.7. Oikeus peruuttaa suostumus (kun käsittelemme tietojasi suostumuksen perusteella) Tapauksissa, joissa käsittelymme perustuu suostumukseesi (Me emme koskaan oleta suostumusta vaan pyydämme sen Sinulta nimenomaisesti), SINULLA ON OIKEUS PERUUTTAA SUOSTUMUKSESI KOSKA TAHANSA samalla tavalla kuin olet antanut sen Meille.
Jos käytät koska tahansa oikeuttasi peruuttaa suostumuksesi (ilmoittamalla meille kirjallisesti alla mainittuun posti- tai sähköpostiosoitteeseemme), Me määritämme, onko olemassa vaihtoehtoista oikeusperustetta Henkilötietojesi käsittelylle (esimerkiksi käsittely Meihin kohdistuvan laillisen velvoitteen perusteella) tai onko meillä laillinen valtuutus (tai jopa velvollisuus) käsitellä Henkilötietojasi ilman suostumustasi ja ilmoitamme Sinulle tarpeen mukaan.
Kun pyydämme Henkilötietoja, voit aina kieltäytyä. Jos kuitenkin kieltäydyt antamasta Meille tietoja, joita tarvitsemme pyydettyjen palveluiden tarjoamiseen, emme välttämättä pysty tarjoamaan Sinulle kyseisiä palveluita (erityisesti silloin, jos suostumuksesi on ainoa saatavillamme oleva oikeusperuste).
Selvyyden vuoksi mainittakoon, että suostumus ei ole ainoa peruste, jonka nojalla meillä on oikeus käsitellä Henkilötietojasi. Esitimme yllä useita perusteita, joiden nojalla käsittelemme Henkilötietojasi tiettyihin tarkoituksiin.
8.8. Oikeus tehdä Valitus Sinulla on myös oikeus tehdä Tietosuojaa koskevia valituksia valvontaviranomaiselle. Maltan toimivaltainen viranomainen on Office of the Information and Data Protection Commissioner (OIDPC). Pyydämme, että pyrit ratkaisemaan mahdolliset ongelmat ensisijaisesti Meidän kanssamme (vaikka Sinulla on edellä mainitun mukaisesti oikeus ottaa koska tahansa yhteyttä toimivaltaiseen viranomaiseen).

8.9. MITÄ VOIMME TARVITA SINULTA Kun käytät oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä, voimme tarvittaessa pyytää sinulta lisätietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että saat pääsyn henkilötietoihisi (tai voit käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvaamistoimenpide, jolla varmistamme, että henkilötietoja luovutetaan vain taholle, jolla on oikeus saada ne. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää lisätietoja pyynnöstäsi, jotta voimme vastata siihen nopeammin.
8.10. VASTAUKSEN MÄÄRÄAIKA
Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joissakin tapauksissa vastaamiseen voi kulua yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.
8.11. ERI BRÄNDIT LeoVegas käyttää peliliiketoiminnassaan myös muita brändejä ja tavaramerkkejä. Oikeuksiesi käyttämistä varten yllä kuvatuilla tavoilla sekä vastauksemme selkeyden ja ymmärrettävyyden vuoksi noudatamme pyyntöjä ensisijaisesti LeoVegas-brändimme puitteissa käsiteltyjen tietojen osalta. Jos haluat, että pyyntösi noudattamisessa otetaan huomioon kaikki brändit, joita LeoVegas käyttää liiketoiminnassaan, mainitse tämä pyynnössäsi.

9. AUTOMAATTINEN KÄSITTELY – PROFILOINTI

9.1. Oleellista tietoa automaattisen käsittelyn logiikasta vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tarkoituksia varten Sovellettavien lakien ja toimiluvan ehtojen perusteella LeoVegasilla on laillinen velvollisuus valvoa pelaajiaan tarkoituksena tunnistaa henkilöt, joilla voi olla kehittymässä tai olemassa pelaamiseen liittyviä ongelmia, ja ottaa heihin yhteyttä avun tai tuen tarjoamiseksi. Tätä tarkoitusta varten ja tämän velvollisuuden täyttämiseksi LeoVegas on käyttänyt pelaajien toimintaa kuvaavia historiatietoja ja luonut niiden perusteella säännöt, joilla voidaan tunnistaa rahapeliriippuvuudesta todennäköisesti kärsivät pelaajat ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Lähestymistapamme perustuu logistiseen regressioon, ja sen avulla voidaan tulkita läpinäkyvästi, miten pelaajan mahdollinen rahapeliriippuvuus määritetään. Yksilöllisiä pelaajia kuvaavan datan perusteella algoritmi arvioi rahapeliriippuvuuden todennäköisyyden. Arvioon perustuvia päätöksiä ei toteuteta ilman ihmisen toimenpiteitä.
9.2. Oleellista tietoa automaattisen käsittelyn logiikasta kanta-asiakas-/VIP-segmentointia varten Hyödyntämällä historiatietoja, jotka pelaajat luovat kahden ensimmäisen päivän aikana, arvioimme, täytätkö VIP-/kanta-asiakasohjelmamme vaatimukset. Käytämme tätä mallia uusien pelaajien kanssa ja määritämme VIP-tilan palveluidemme käytön perusteella. Mallin tuottamalla ennusteella arvioidaan, tuleeko pelaajasta VIP-pelaaja. Emme käytä mallissa syötteinä muita henkilötietoja kuin sukupuolta, maata ja ikää. Arvioon perustuvia päätöksiä ei toteuteta ilman ihmisen toimenpiteitä. Prosessi perustuu laillisen velvollisuutemme täyttämiseen ja kanta-asiakastarjoustemme osalta LeoVegasin oikeutettuun etuun, joka liittyy räätälöidyn ja laadukkaan pelikokemuksen tarjoamiseen sekä pelaajien uskollisuuden palkitsemiseen. Jos haluat vastustaa tällaista käsittelyä, ota meihin yhteyttä tai muuta tilisi asetuksia.

9.3 Oleellista tietoa automaattisen käsittelyn logiikasta suoramarkkinointisegmenttien osalta Tapahtuma- ja käyttötietojesi, tiettyjen Rekisteröintitietojesi, kuten sukupuolen, maan ja syntymäajan, sekä palveluidemme yleisen käyttösi perusteella analysoimme asiakkaitamme ja luomme asiakassegmenttejä. Tämän jälkeen nämä segmentit käsitellään manuaalisesti, jotta varmistamme, että voimme tarjota asiakkaillemme oleellisimpia tarjouksia ja bonuksia. Näitä päätöksiä ei toteuteta ilman ihmisen toimenpiteitä. Prosessi perustuu LeoVegasin oikeutettuun etuun, joka liittyy räätälöidyn ja laadukkaan pelikokemuksen tarjoamiseen sekä pelaajien uskollisuuden palkitsemiseen. Jos haluat vastustaa tällaista käsittelyä, ota meihin yhteyttä tai muuta tilisi asetuksia.

9.4. Oleellista tietoa automaattisen käsittelyn logiikasta Urheilun riskisegmenttien osalta LeoVegas käsittelee manuaalisesti Urheilun riskisegmenttisi, jotka määrittää urheiluvedonlyöntipalveluntarjoaja Kambi. Kambi määrittää Urheilun riskisegmentit Kambin toteuttaman automaattisen profiloinnin perusteella. Automaattisen käsittelyn perusteella ehdotetaan riskiprofiilia, joka Kambin henkilökunnan täytyy vahvistaa tai korjata. Kambi käyttää palveluidensa tarjoamisen yhteydessä automaattista riskienhallintatekniikkaa, jolla arvioidaan vedonlyöntitoiminnan riskejä. Jos yrität lyödä vetoa ja vedonlyöntitapahtuma ylittää riskiprofiilisi rajat, tapahtuma ohjataan Kambin henkilöstön tarkistettavaksi. Oikeuksiesi ja etujesi turvaamiseksi Kambi sallii sinun riitauttaa minkä tahansa tekemänsä päätöksen, joka koskee riskiprofilointiasi, tai vastustaa profiloinnin käyttöä toimestamme. Ota tässä asiassa yhteyttä meihin (LeoVegasiin). Lisätietoja Kambin käsittelytoimista on Kambin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.kambi.com/privacy-policy

10. Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoja siitä, mitä evästeet ovat, mitä evästeitä käytämme, miten ja miksi niitä käytämme ja miten voit hallita evästeiden tallentamista, saat tutustumalla Evästekäytäntöömme.

Polttavan kuuma uutuus

Voitot jopa 10 000 x!

Liity nyt

LeoVegas, mobiilikasinoiden kuningas

Tervetuloa LeoVegas Kasinolle, joka on räätälöity kuin mittatilaustyönä sinulle sopivaksi! Tutustu tarjontaan ja löydä uusimmat rahapelit aina ensimmäisenä laajasta valikoimastamme, joka kattaa netticasinon lisäksi myös livekasinon ja vedonlyönnin. Niin kolikkopelit, nostalgiset hedelmäpelit, jackpotit kuin pöytäpelien klassikotkin tarjoillaan huippupelinvalmistajien, kuten NetEntin ja Microgamingin tuottamina, aina uusimmilla toiminnoilla höystettyinä. Blackjack, ruletti, baccarat ja monta muuta tarkoin valikoitua suomalaisten kasinosuosikkia ovat vain sormennäpäytyksen päässä – missä vain, milloin vain! Tule ja löydä uudet ja vanhat suosikkisi LeoVegasilta, Suomen mobiilikasinolta!

Kuninkaallista kohtelua ja kasinobonuksia

Tie LeoVegasille käy näyttävästi pitkin punaista mattoa; uutena pelaajana pääset nauttimaan jopa 1000 € kasinobonuksesta ja 222 ilmaiskierroksesta! Tämän kasinon tervetuliaistarjouksen ansiosta pääset pelaamaan lukuisan valikoimamme pelejä oikein olan takaa ja hyödyntämään pidemmän peliajan!

Palkittu mobiiliviihdyttäjä

Tällä palkintoja niittäneellä kasinosuosikilla et tylsää hetkeä näe! LeoVegas on valittu mm. vuoden 2017 ja 2018 operaattoriksi IGA- ja EGR Nordics -gaaloissa. Myös vuoden 2018 Global Gaming Awardsin Online Casino -palkinnon myötä voi hyvin todeta, että teemme vanhanajan nettikasinoista historiaa!

Ammattitaitoinen apu kädenulottuvillasi

Pelatessasi kolikkopelejä ja muita kasinopelejä LeoVegasin online-casinolla voit olla myös varma saavasi luottamuksellista ja kunnioittavaa asiakaspalvelua. Olitpa yhteydessä puhelimen, sähköpostin tai live-chatin välityksellä, saat osaavaa palvelua selvällä suomen kielellä joka päivä aamuyöhön asti.

Paras kasinopelikokemus

Suomalaiset kasinot ovat suosittuja, mutta niiden joukosta ylivoimaisesti mahtavin nettikasinokokemus löytyy LeoVegasilta. Tarjolla on nimittäin laaja, yli 900 kolikkopelin valikoima aina Book of Deadin ja Piggy Richesin kaltaisista suosikkisloteista kuumimpiin uutuuksiin. Lisäksi löydät myös joukon jackpot-pelejä, jotka ovat tunnettuja alati kasvavista jättimäisistä voitoistaan. Lisäboostia kasinopelaamiseen saat myös lunastamalla kasinotarjouksia, jotka sisältävät tavoittelemisen arvoisia, upeita palkintoja. Suositpa sitten Starburstia, rulettia tai blackjackia, tältä mobiilikasinoiden kuninkaalta löydät takuulla juuri sinulle sopivat panosrajat. Ei vain se määrä, vaan myös laatu. LeoVegas Kasino on luotu miellyttämään sekä VIP- että tavallisia pelaajia, vastuullinen pelaaminen mielessä pitäen. Laadukkuus on havaittavissa myös aina valmiina olevasta osaavasta asiakaspalvelusta, mutkattomista maksumenetelmistä ja ensiluokkaisesta tietoturvapalvelusta. Yksi tärkeimpiä arvojamme on myös vastuullinen pelaaminen, joka otetaan huomioon kaikilla osa-alueilla. Asiakkaiden hyvinvointia varten olemmekin luoneet vastuulliseen pelaamiseen keskittyneen LeoSafePlay-sivuston.

LeoVegas, mobiilikasinoiden ykkönen

Myös nettikasinoiden on pysyttävä mukana mobiilin vallankumouksessa. LeoVegasilla tämä on ymmärretty, ja tarjolla onkin markkinoiden paras mobiilituote! Mukana kulkevan online-casinon ansiosta niin kolikko- kuin korttipelitkin kulkeutuvat mukana maailman ääriin ja ovat pelattavissa vaikka tien päältä käsin. Tarjolla on niin ikään yksinomaisia pelijulkaisuja ja räätälöityjä pelipöytiä, mikä tekee nettikasinokokemuksesta entistäkin rikkaamman. Olipa käytössäsi Apple tai Android, mobiilisovelluksemme tarjoavat varmasti nautinnollista pelattavaa! Online-casinomme mahtavuus ei suinkaan ole vain suuria sanoja, vaan sisältää käytössä todellista huipputeknologiaa, joka tekee pelaamisesta luotettavaa, reagoivaa ja innovatiivista. Olemme sitoutuneet näyttämään tietä mobiilipelaamisen tulevaisuudelle, mikä näkyy myös käyttämässämme teknologiassa. Samaa mieltä ovat olleet myös tuomarit palkitessaan LeoVegas.comin Mobile Casino Product of the Year- ja Best Native App -palkinnoilla vuoden 2017 EGR-gaalassa.

Virallinen sponsori:


LeoVegas Gaming Ltd on Maltan lakien mukaan rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on C59314. Rekisteröity toimisto: LeoVegas Gaming Ltd Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 164, Sliema, Malta. LeoVegas Gaming Ltd toiminta on Malta Gaming Authorityn viranomaisten säätelemää ja yrityksellä on seuraavat lisenssit: MGA/CL1/882/2013 myönnetty 6. joulukuuta 2013, MGA/CL1/883/2013 myönnetty 6. joulukuuta 2013, MGA/CL1/1035/2014, MGA/CL1/1037/2014, MGA/CL1/1038/2014, MGA/CL1/1115/2015, MGA/CL1/1116/2015 myönnetty 10. joulukuuta 2015, MGA/CL2/1156/2015 myönnetty 14. huhtikuuta 2016, MGA/CL1/1126/2015 myönnetty 23. joulukuuta 2016 ja MGA/CL1/1115/2015 myönnetty 18. tammikuuta 2017 ja MGA/CL1/1449/2017 myönnetty 4. tammikuuta 2018.LeoVegas.com-sivustoa operoi Yhdistyneissä Kuningaskunnissa LeoVegas Gaming Ltd. Gambling Comissionin kasinolisenssin alaisena - lisenssinumero 000-039198-R-319450-007 (alunperin myönnetty marraskuun 1. päivänä 2014) - ja Gambling Commissionin vedonlyöntilisenssin alaisena - lisenssinumero: 000-039198-R-319450-007 (alunperin myönnetty huhtikuun 29. päivä 2016).LeoVegas operoi uhkapelipalveluiden toimintaa valvovan Danish Gambling Authorityn (spillemyndigheden.dk/) myöntämän lisenssin alaisena. Lisenssinumero 15-1660384, myönnetty 3. lokakuuta 2016. LeoVegasille on myönnetty Danish Gambling Authorityn toimesta myös vedonlyöntilisenssi Tanskaan numerolla 17-0700928, voimassa 29. kesäkuuta 2017 alkaen.
Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti.